CuZn Kft. CuZn-Technik Kft. Iso 9001:2001

magyar 

GOP-2.1.1-11/M-2011-0199
Cégünk 2011-ben az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Program Mikrovállalkozások fejlesztése c. pályázati kiíráson 3.801 866 Ft vissza nem térítendő és 3.801 866 Ft visszatérítendő támogatást nyert el "Tevékenység fejlesztés eszközbeszerzés a CuZn Kft.-nél" című pályázatával.
A kedvezményes mikrohitelt a Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány segítségével kaptuk meg.

A beruházás a CuZn-Technik Kft. 6640 Csongrád, Bercsényi u. 30. szám alatti ingatlanán valósult meg az Európai Unió által társfinanszírozott pályázat keretein belül. A projekt összköltsége 8.448.636 Ft volt, amelynek keretéből történő fejlesztéseinkkel elsődleges célunk az üzletmenet még stabilabbá tétele és versenyképességünk további növelése volt. A beruházás során beszerzésre került fűrészgép, vibrációs koptatógép és csavarkompresszor maximálisan kapcsolódnak tevékenységünkhöz és nagyban megkönnyítik mindennapos munkánkat.
A vissza nem térítendő támogatás mellett a kedvezményes hitellel támogatott finanszírozásnak köszönhetően az elkövetkező időben lehetőségünk nyílik további teljes munkaidős alkalmazott felvételére is, illetve további beruházások megvalósítására.

A közreműködői szervezeti tevékenységet a Magyar Gazdaságfejlesztési Zrt. látta el.
Cím: MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., Center Point 2. irodaház, Budapest XIII. ker., Váci út 83.
www.magzrt.hu

A pályázat kiírója: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu