PÁLYÁZATOK

Jó befektetésre volt szükség

Sikeres pályázat

Cégünk 2011-ben az Új Széchenyi Terv Vállalkozásfejlesztési Program Mikrovállalkozások fejlesztése c. pályázati kiíráson 3.801 866 Ft vissza nem térítendõ és 3.801 866 Ft visszatérítendõ támogatást nyert el "Tevékenység fejlesztés eszközbeszerzés a CuZn Kft.-nél" címû pályázatával. A kedvezményes mikrohitelt a Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány segítségével kaptuk meg.

A beruházás a CuZn-Technik Kft. 6640 Csongrád, Bercsényi u. 30. szám alatti ingatlanán valósult meg az Európai Unió által társfinanszírozott pályázat keretein belül. A projekt összköltsége 8.448.636 Ft volt, amelynek keretébõl történõ fejlesztéseinkkel elsõdleges célunk az üzletmenet még stabilabbá tétele és versenyképességünk további növelése volt. A beruházás során beszerzésre került fûrészgép, vibrációs koptatógép és csavarkompresszor maximálisan kapcsolódnak tevékenységünkhöz és nagyban megkönnyítik mindennapos munkánkat. A vissza nem térítendõ támogatás mellett a kedvezményes hitellel támogatott finanszírozásnak köszönhetõen az elkövetkezõ idõben lehetõségünk nyílik további teljes munkaidõs alkalmazott felvételére is, illetve további beruházások megvalósítására.

A közremûködõi szervezeti tevékenységet a Magyar Gazdaságfejlesztési Zrt. látta el. Cím: MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., Center Point 2. irodaház, Budapest XIII. ker., Váci út 83. www.magzrt.hu

A pályázat kiírója: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség www.nfu.hu